Η ΣΙΩΠΗ ΣΥΝΑΙΝΕΙ…

“Συναγερμός” έχει σημάνει στην αστυνομία, ύστερα από καταγγελία στο τηλέφωνο SOS (2811 117100) της Όασης του παιδιού, ότι υπήκοος Μπαγκλαντές πλησιάζει ανήλικα αγόρια, με σκοπό να τα αποπλανήσει, στις Αγίες Παρασκιές Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την Όαση ότι ο άνδρας προσεγγίζει τα παιδιά και τους δείχνει γυμνές φωτογραφίες ανδρών και γυναικών στο κινητό του, ενώ παράλληλα προσπαθεί να τα πείσει να κάνουν λογαριασμό στο facebook ώστε να είναι σε επαφή, με στόχο να τα εκμταλλευτεί.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν δίστασε να δημοσιεύσει τέτοιες φωτογραφίες και στο facebook γεγονός που συνέβαλε στον προβληματισμό της τοπικής κοινωνίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν την καταγγελία στην Όαση θέλοντας με διακριτικό τρόπο να προλάβουν τα χειρότερα και με πολιτισμένο τρόπο και βάση νόμου να πράξουν το σωστό.

Η ομάδα μας ενημέρωσε άμεσα το Γραφείο Ασφαλείας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ στο μεταξύ ο άνδρας …έγινε “καπνός” με τη βοήθεια προσώπου της περιοχής…

Πηγή Cretalive