Δωρεάν Γυμναστική για Όλους – Ηράκλειο Ρυθμός Άθληση

Η Γυμναστική για Όλους (Γ.γ.Ο.) προσεγγίζει την άσκηση σαν μία ομαδική ενασχόληση με παιδαγωγική διαδικασία, μέσω της οποίας τα άτομα που συμμετέχουν αναπτύσσονται σωματικά, κοινωνικά και συναισθηματικά. Πιο συγκεκριμένα, η Γ.γ.Ο. περιλαμβάνει μια ποικιλία δραστηριοτήτων κατάλληλες για κάθε φύλο, ηλικία, ικανότητα και πολιτιστικό υπόβαθρο, συμβάλλοντας έτσι στην προσωπική υγεία, στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στην εν γένει ευζωία των ατόμων, σωματικά, κοινωνικά, πνευματικά και ψυχολογικά.

Η Γ.γ.Ο. εστιάζει σε 4 άξονες: Διασκέδαση, Φυσική κατάσταση, Ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων και Φιλία (Fun, Fitness, Fundamentals, and Friendship). Μπορεί να περιλαμβάνει γυμναστικά στοιχεία με ή χωρίς όργανα και γυμναστική με χορό. Μπορεί να έχει χαρακτήρα επίδειξης π.χ. τοπικές εκδηλώσεις ή φεστιβάλ έως γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας, όπως ‘’World Gymnaestrada’’ ή διαγωνιστικό χαρακτήρα π.χ. Contest προγραμμάτων Γ.γ.Ο περιφερειακής ή εθνικής εμβέλειας έως “World Gym for Life Challenge”. Παρέχει κινητικές εμπειρίες με αισθητικά χαρακτηριστικά, τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους θεατές, δίνοντας ταυτόχρονα και την ευκαιρία προβολής θεμάτων, ιδιαίτερης εθνικής και πολιτιστικής ταυτότητας.

Η ΟΑΣΗ με την στήριξη του αθλητικού σωματείου ΗΡΑ προσφέρει 10 θέσεις ΔΩΡΕΑΝ για κορίτσια 4 έως 16 ετών απόρων οικογενειών, τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη 15:00 – 16:00 για την εκμάθηση του συναρπαστικού αυτού αθλήματος. Δηλώστε την συμμετοχή σας πατώντας εδώ και θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!!