Παιδική χορωδία Γίνε μαζί μου Παιδί για καλό σκοπό

H φιλανθρωπία, η αγαθοεργία, η αλληλεγγύη εμφανίζονται σε εθελοντικές δράσεις που αναδεικνύουν τα εσωτερικά χαρίσματα του ανθρώπου και δείχνουν ξεκάθαρα το καλό παράδειγμα στο φωτεινό μέλλον αυτού του τόπου, τα παιδιά. Σε μια τέτοια δραστηριότητα βρήκαμε αρωγό το αθλητικό σωματείο ΗΡΑ (Ηράκλειο Ρυθμός Άθληση) με παιδιά από την ακαδημία αλλά και από αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων.

Κορίτσια του ΗΡΑ αποτελούν την χορωδία που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της όασης και που σκοπό έχει να σας πει με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο όμορφα τραγούδια αγάπης. Τραγούδια που μόνο παιδιά μπορούν να εκφράσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Παράλληλα, όλοι όσοι επιθυμούν μπορούν είτε να φέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς οικογένειες που στηρίζει η ΟΑΣΗ, είτε να συνδράμουν στην ενίσχυση του κουμπαρά.

Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 17:00 στην Θύρα 17 στο Παγκρήτιο Στάδιο για να συμμετέχουμε σε μία ανιδιοτελή προσπάθεια να στηρίξουμε κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά. Την χορωδία διευθύνει η δασκάλα και μουσικός, εθελόντρια στην ΟΑΣΗ Ελένη Ρανούτσου. Στην προετοιμασία συνέβαλαν η προπονήτρια του ΗΡΑ Ειρήνη Νάτου και η έφορος ρυθμικής του ΗΡΑ και εθελόντρια στην ΟΑΣΗ ψυχολόγος Εύα Κανάκη. Η γιορτή θα ολοκληρωθεί με μικρές παραστάσεις Ρυθμικής και Γυμναστικής για Όλους από κορίτσια του ΗΡΑ. Η γιορτή είναι διάρκειας 60 λεπτών.