ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

H Όαση του παιδιού από το 2005, δεσμεύει μέρος των εσόδων της για τη δημιουργία του πρώτου Κρητικού Κέντρου Ημέρας Παιδιών. Μέχρι σήμερα όμως δεν έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα.

Για το σκοπό αυτό, απευθύνει πρόσκληση σε όλους όσους θέλουν να συνεισφέρουν, έτσι ώστε τα παιδιά σε κίνδυνο να βρουν μια ζεστή, φιλόξενη και ασφαλή στέγη.

Η με οποιοδήποτε τρόπο συμβολή, όπως προσφορά στέγης, κάλυψης του συνόλου ή μέρους του ενοικίου, των λειτουργικών εξόδων, θα είναι καθοριστικής σημασίας για την πραγματοποίηση αυτής της προσπάθειας.

Μπορείτε να καταθέσετε την συνεισφορά σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Screen Shot 2014-12-21 at 10.03.00 PM

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ

1. Για τις δωρεές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι απαραίτητη η ενημέρωση μας στο τηλέφωνο 2811 11 7 100 ή με αποστολή e-mail στο oasitoupaidiou@gmail.com. Η ενημέρωση θα πρέπει να γίνει μετά τη δωρεά σας προκειμένου να αποσταλεί η σχετική απόδειξη και ευχαριστήρια επιστολή.

2. Έστω υπόψιν ότι η Όαση του Παιδιού δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να κάνει έρανο. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς ή στα γραφεία της. Επισημαίνει ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται πάντα νόμιμη απόδειξη με το λογότυπο του Συλλόγου.