Εκπαιδευτικό σεμινάριο εθελοντών

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 από ώρες 15:00 έως 18:00 πραγματοποιείται στον χώρο μας (Σουμερλή 39, είσοδος από βιβλιοπωλείο Κυριάκη Έβανς 87) το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο εθελοντών, για τους πραγματικούς εθελοντές μας που επιθυμούν να συμμετέχουν στις δράσεις της ομάδας μας.

Δηλώστε συμμετοχή στο info@gineoasi.gr και γίνετε κι εσείς μέρος μιας διευρυμένης κοινότητας δραστηριοτήτων που έχουν στόχο την αυτοπροστασία των παιδών, την ενημέρωση των γονιών και την αφύπνηση των πολιτών.

Στο σεμινάριο συμμετέχουν επαγγελματίες και ειδικοί του χώρου και οι θεματικές ενότητες αφορούν στην ανάλυση και διερεύνηση του φαινομένου Παιδί σε Κίνδυνο και στις μετέπειτα υποστηρικτικές δράσεις, ώστε μέσα από την διαδραστική αυτή διαδικασία να εκπαιδευτούν οι εθελοντές στις καμπάνιες πρόληψης που οργανώνει και διενεργεί η ΟΑΣΗ στα σχολεία αλλά και στους χώρους εξωσχολικών δραστηριοτήτων των παιδιών.

Στο τέλος κάθε θεματικής ενότητας θα ακολουθεί διάλογος για τον εθελοντισμό και την βιώσιμη ανάπτυξη των εθελοντικών ομάδων.

Η είσοδος είναι ΜΟΝΟ για τους εθελοντές που έχουν συμπληρώσει την σχετική φόρμα και ενδιαφέρονται πραγματικά να γίνουν μέλη μιας δυναμικής ομάδας δράσης!